BEKİR ERCAN - OKUL MÜDÜRÜ

Okul Müdürümüz BEKİR ERCAN 24 HAZİRAN 2020 Çarşamba günü itibariyle göreve başlamıştır.  Okul Müdürümüz Kimdir?  1980 yılında Şefaatlide doğdu.  Öğrenim hayatını sırasıyla; Kırıkkale Tınaz İlkokulu, Çankırı Atatürk İlköğretim   (Ortaokul kısmı), YERKÖY Şehit Sedat Nezih Özkök Anadolu Lisesi–  Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir  Eğitim Fakültesi  (Sınıf Öğretmenliği)
  2003 yılında Mardin Merkez Toruntepe İlköğretim Okulunda  Sınıf öğretmeni olarak meslek hayatına başladı. Sonra sırasıyla Yozgat Kadışehri  Yanık İlkokulu, Yerköy Küçüknefes İlkokulu Sınıf Öğretmeni , YOZGAT Merkez SARIFATMA İLKOKULU ORTAOKULU (OKUL Müdürlüğü) 9 Yıl görevini sürdürdü.  24 Haziran 2020 Çarsamba günü itibariyle okulumuza müdür olarak atanmıştır. Evli ve iki kız çocuğu babasıdır.