Saray Yibitaş İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak;Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış,ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı,öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sarayyibitasilkokulu.meb.k12.tr

Adres - SARAY KÖYÜ FATİH MEVKİİ ATATÜRK/1 SK. SARAY YIBITAŞ ORTAOKULU BLOK NO 1 YERKÖY / YOZGAT

Yerleşim Yeri - Saray Köyü Yerköy/YOZGAT

Ulaşım Yozgat-Yerköy servisleri beldemizden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl ve İlçe merkezine 20 km. uzaklıktadır.